• fastnet +86 027-83630190
Wuhan Zani packagings co,.ltd

Der indføres flere fælles papirkassetyper og -strukturer

Slip tid: 2020-11-13 10:19:42  Hits: 38

        Fra emballeringsbilens materiale, den almindelige emballage,plastikæske, metalkasse, trækasse osv., fokuserer vi her på design og anvendelse af en meget bred vifte af papirkassetype og -struktur.Papirkassens formningsproces består i at skære pap, folde linebøjning efter formning eller binding, binding, formning.

        I henhold til forskellige materialer kan kartoner opdeles i bølgekartoner, kartoner, papkasser osv.

        I henhold til forskellige former kan de opdeles i firkantede kartoner, cirkulære kartoner, polygonale kartoner, formede kartoner osv.

        I overensstemmelse med forholdet mellem pakkens åbningsoverflade og andre overflader, hvis åbningsoverfladen er lille, kaldes den " tubulær " Emballage; Hvis åbningsoverfladen er stor, kaldes den " type disk " pakke.

        Den fælles struktur af kartonen er den gyngestoks, der henviser til kartonen med bagsiden af låget og æsken sammen.Lid karton er en karton, hvis låg og krop er lavet af to stykker pap.Bærbar karton er en karton med et håndtag på den øverste del af kartonkroppen.Kassen af rullepapir af typen er en fast papirkasse, der ligner en skuffe.

        I industriel produktion, alt efter om kartonen kan foldes efter formning, er den opdelt i fast karton og folder karton.Det første er brugen af finere materiale vil blive bundet til underlagbrættet monteret, det er også kendt som " karton af pasta " engang dannede den kassens overflade, og den kan ikke foldes.Folding karton, som kan foldes for at spare opbevarings- og transportplads, når indholdet ikke er pakket, er en af de mest anvendte papiremballager


Tidligere: Trykning af flere metoder og appl...

Næste: No