• fastnet +86 027-83630190
Wuhan Zani packagings co,.ltd

Trykning af flere metoder og applikationsområde!

Slip tid: 2020-11-13 10:05:20  Hits: 25

Udgivelseshåndtering refererer hovedsagelig til en firefarvet trykkemaskine med en enkelt farveside, er generelt at udvide indflydelsen af en slags papir reklamemateriale.For forskellige former for foldende tryksager er det meget vigtigt, at det er et professionelt foldningstryk og et design, så i produktionen af foldning af tryksager, ofte gennem forskellige pladeproduktion, så foldning af trykplader kan opdeles i flere kategorier?Nedenfor, shenzhen gensidig tillid og teknologi til at give dig en kort introduktion.

I. Trykningsmetode

En af de mest almindelige ved trykning er litografi.Dette er det mest anvendte til foldning af en plade.Litografi kan generelt opdeles i trykte dele og ikke-trykte dele, holde samme høje grad på layout, trykke en del af absorptionen af blæk og vand, den ikke-trykte del af absorptionen af vand og blæk, fordi vand og fedt ikke kan blandes med hinanden, så litografi kan.

Ud over litografi er hultrykning en anden almindeligt anvendt metode til trykning af foldere, som adskiller sig fra litografi.Det originale skærmtryk eller silketryk, en særlig pensel.Trykket presses fra pladens forside gennem pladehullet og trykkes på substratet på pladens bagside (nederste) bund.Ifølge pladen, pladen, skrivepladen, trykpladen, den fotografiske plade osv.

to hængselsmetode

Folding henviser til arbejdsprocessen med foldede trykte bøger og tidsskrifter og trykt materiale på en enkelt side i et bestemt format i henhold til rækkefølgen af sidetal.I begyndelsen af publikationsprocessens udformning er det første, der bestemmer offentliggørelsen af foldemåden.Ved udformningen af foldere bør der tages hensyn til størrelsen af publikationen, siderne, trykning og bindemidler.Sædvanligvis er tekstens og tekstens stilling og rækkefølge i bøger og tidsskrifter baseret på foldningsprocessen, rotation af papir og foldens position.På nuværende tidspunkt kan folden opdeles i parallel foldning, vertikal foldning, blandet foldning, særlig foldning.

Parallelt foldningsmetode og særlig foldningsmetode (herunder indkapslingsmetode, ventilatorfoldningsmetode osv.) anvendes hovedsagelig til at folde design af tryksager med lange bånd, såsom annoncer, brochurer, kort, bogmærkater i tabellen og illustrationer.Vertikal foldningsmetode er den mest populære foldningsmetode, der hovedsagelig anvendes til design af bøger og tidsskrifter.Og blandet foldningsmetode kendt også som integreret foldningsmetode, dvs. i samme bog, både parallel foldning og vertikal foldning.Den blandede foldemetode er velegnet til bogklæbere i form af 30-fold 6-sider eller 30-fold 9-sider.

Tre, metoden og anvendelsen af kollagen

Kolbe betyder, at de sider, der skal trykkes, er ordnet i folio rækkefølge efter deres folismønstre, og sidens størrelse bestemmes ud fra størrelsen af trykt format og trykt papir.Sammenbruddet kan opdeles i: kollage af dele og kollage af bøger og tidsskrifter.

1.Del samling

Dele, der er spredt i det trykte materiale, har en forholdsvis tung vægt, f.eks. et behov for positivt og negativt udskriftsform for 16K-trykning, kan kombineres til positivt og negativt tryk af dobbelt-sidet, i trykken behøver ikke at erstatte mundsiden af enkeltsides selvdrejeplade.Hvis 40%, kan være i henhold til de forskellige papirstykker i forskellige layout.

2.Rulning

En 10021552154 foldet foldet brochure trykkes på 78721592 (mm) papir i kvartalet med rullet over-format.På denne måde på trykningen på grund af behovet for at udskifte munden, så ved trykning af tryksager med høj præcision har trykbærende udstyr og papir højere krav.


Tidligere: No

Næste: Der indføres flere fælles papir...